tiistai 10. syyskuuta 2019

Yhden pisteen perspektiiviä, a-a leikkausta ja vaikka ja mitä.



Opiskelu on lähtenyt vauhdilla eteenpäin.
En osannut odottaa mitä tulemaan pitää, mutta lähdin avoimin mielin ja innolla.
Alku oli haastavaa ja kyyneliltäkään ei vältytty, tahti oli meinaan sitä vauhtia että pelkäsin jääväni jälkeen. Päätäni särki kaikesta uuden tiedon sisäistämisestä, uskon sen olevan ihan normaalia.

En olisi uskonut että tässä iässä vielä saan uusia ystäviä, olen siitä todella kiitollinen. Heistä oon saanut tukea opiskelussa, joku osaa jonkun asian paremmin kuin toinen ja sillä tavalla olemme saaneet autettua toisiamme. 

Opiskelun aikana on joutunut opettelemaan paikallaan oloa, kun työelämää on takana 30 vuotta.
Välillä tuntuu kuin olisi lomalla, pääsee valmiiseen ruokapöytään eikä tarvitse itse miettiä mitä sitä tänään laittaisi. Kouluajatkin ovat aivan erilaiset mitä silloin työssä ollessa. Ei tarvitse herätä enää klo 4.30 töihin. Aikaa jää enempi perheellekin.

Koulussa ollaan päästy ammattipiirustuksen pariin. Ollaan piirretty aksonometriaa, yhden ja kahden pisteen perpektiiviä, a-a leikkauksia ja monen monta muuta. Oon tykännyt todella paljon vaikka välillä pää jumittaa ja korvista nousee sauhua mutta kun vaan piirtää ja piirtää niin kyllä se jakeluun menee ja kun vauhtiin pääsee niin ei millään lopettaisi.

Tässä muutamia esimerkkejä omista piirustuksista. Kuvista huomaan että kädenjälki ei ole mitä parhainta mutta, en lähde korjailee vaan  haluan seurata miten tässä kehittyy..... Toivon mukaan pääsen pian pyyhekumista eroon.




Yhden pisteen perspektiivi
Kahden pisteen perspektiivi

Sotilasperspektiivi




Keittiöstä teimme A-A ja B-B leikkaukset

A-A leikkaus pohjapiirrustuksesta


B-B leikkaus keittiöstä











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti